OPRUIMING

Geluidsverzorging

Bij RMS-Tilburg doen we ook aan Geluidsverzorging in het algemeen, hieronder verstaan wij: Geluidsverzorging op beurzen, congressen, presentaties, openingen, uitvaarten, bruiloften (óók in de kerk), feesten en partijen, natuurlijk Geluidsverzorging voor optredens van artiesten, maar ook geluid voor koren, kortom overal waar geluid en/of geluidsversterking gewenst is, kan RMS-Tilburg een passende oplossing bieden. We werken hoofdzakelijk in Nederland, maar soms ook ver daar buiten. Ook internationaal staan we ons mannetje.

Wij hebben erg veel ervaring op het gebied van Geluidsverzorging. Wij hebben in bijna 20 jaar al heel veel leuke opdrachten mogen doen en ook de toekomst ziet er weer goed uit. We hebben al veel verschillende shows en optredens van geluid voorzien; presentaties, openingen, pronkzittingen, herenzittingen, dameszittingen, korenmiddagen, Sinterklaas-middagen en dan natuurlijk alle tape-acts / tapeshows, voor bekende en minder bekende artiesten en lookalikes/imitators, die we tot op heden hebben mogen doen.

We zijn zelf in het bezit van een aantal geluidssets die een reikwijdte hebben tot 1000 personen. Moet het nog groter? Dat kan! Informeer maar eens naar de mogelijkheden.