RMS-Tilburg

Geluidsverzorging

Bij RMS-Tilburg doen we voornamelijk aan geluidsverzorging, hieronder verstaan wij: geluidsverzorging op beurzen, congressen, presentaties, openingen, uitvaarten, bruiloften (k in de kerk), feesten en partijen, geluid voor optredens van artiesten en koren, kortom overal waar geluid en/of geluidsversterking gewenst is, kan RMS-Tilburg een passende oplossing bieden. We werken hoofdzakelijk in Nederland, maar soms ook ver daar buiten. Ook internationaal staan we ons mannetje.

Wij hebben erg veel ervaring op het gebied van Geluidsverzorging. Wij hebben al heel veel leuke klussen achter de rug en ook de toekomst ziet er erg goed uit. We hebben al veel verschillende shows en optredens van geluid voorzien, waaronder Sinterklaas-middagen, presentaties, openingen, pronkzittingen, herenzittingen, dameszittingen, korenmiddagen en dan natuurlijk alle tape-acts, voor bekende en minder bekende artiesten en lookalikes/imitators, die we tot op heden hebben mogen doen.

We zijn zelf in het bezit van een aantal geluidssets die een reikwijdte hebben tot 1000 personen. Moet het nog groter? Dat kan! Informeer maar eens naar de mogelijkheden.
Geluid: Clipopnames Top 2000 - 2013
Geluid: Carnaval bij RCS de Kaaien
Geluid: Geluid- en lichtverzorging Hardrock-band
Geluid: Geluidsverzorging Seniorenfestival 2013
Geluid: Geluid tijdens een huwelijksplechtigheid
Geluid: Geluid- en beeldverzorging tijdens een presentatie