U bent op de pagina Nieuws
Het logo van RMS-Tilburg

RMS-Tilburg
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-53448532
info@rms-tilburg.nl

Een nieuw jaar, nieuwe doelstellingen

Foto bij Nieuwsbericht: Een nieuw jaar, nieuwe doelstellingen

Met het begin van een nieuw jaar, heb je vaak persoonlijke goede voornemens. Wij hebben dit jaar ook zakelijk goede voornemens en bepaalde doelen, die we dit jaar willen realiseren.

Zo willen wij ons in 2018 meer gaan richten op presentaties, openingen, vergaderingen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Met ons groot assortiment aan geluidssystemen en de verschillende opties die wij bieden wat beeldschermen en projectie-mogelijkheden betreft, kunnen wij voor elke bijeenkomst, van 5 tot 750 personen, de juiste materialen inzetten en uw bijeenkomst tot in de (technische) puntjes verzorgen.

Wij zouden daarnaast onze artiestenbegeleiding door willen laten groeien en, nog meer dan vorig jaar, het geluid verzorgen voor diverse tape-artiesten. Met onze grote variatie in Dynacord geluidssystemen en onze A-klasse draadloze microfoons van Shure en onze zeer ervaren technici, zijn wij in staat om in alle omstandigheden, voor een prima totaalprijs, het geluid voor iedere zanger of zangeres te verzorgen.

Dit zijn vooralsnog nog maar 2 doelstellingen, maar wij hebben de hoop dat het gaat lukken om deze doelstellingen te halen.

Wilt u weten wat wij voor uw evenement en/of bijeenkomst kunnen betekenen, of zoekt u een bedrijf dat uw tape-act van geluid kan voorzien?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij horen graag van u !

MENU - PICS - SOCIAL

Nieuws: De vermomming bij de Tros
Nieuws: Jaaroverzicht 2012
Nieuws: Popkoor Zo en het Indian Summer Festival
Nieuws: Magic Evening bij De Kluppels in Mierlo-Hout
Nieuws: Een fijn en muzikaal 2010!
Nieuws: Klussen in april 2007 (April 2007)