RMS-Tilburg

Jaaroverzicht 2017

Foto bij Nieuwsbericht: Jaaroverzicht 2017

Algemeen
2017 was weer een goed jaar. Veel klanten wisten RMS-Tilburg in 2017 weer te vinden en we hebben veel verschillende opdrachten mogen uit voeren. Het was een jaar waarin we veel als freelancer aan het werk waren, maar ook wat geluidsklussen betreft hadden we in 2017 niet te klagen. Er was zelfs weer ruimte om nieuw materiaal aan te schaffen, er kwam zelfs een nieuwe auto voor freelance werkzaamheden.

Investeringen
In 2017 hadden we voor het eerst in een aantal jaren weer ruimte om nieuwe investeringen te doen. Deze ruimte ontstond door dat we eind 2016 een nieuwe opslagruimte kregen en we privé al eerder verhuisd waren. In 2017 werd onder andere aangeschaft:

- 2x 60"-inch beeldschermen met statief
- 16x Showtec Tri Par LED-spot
- 4x LED Blacklight panel
- Dynacord Xa2 PRO
- Shure ULX-D dubbele zender set
En natuurlijk de nieuwe auto voor freelance klussen; De Jeep Renegade

Leuke opdrachten
In 2017 kwam ik in contact met Schrobbelèr. In verband met hun 44-jarig bestaan, was er gemiddeld 2x per maand een Schrobbelèr Live avond in het proeflokaal. Tijdens deze avonden verzorgde ik het geluid voor 2 zangeressen en een accordeonist, af en toe aangevuld met zangtalent uit de groep die op dat moment binnen was. Inmiddels heb ik de toezegging ontvangen dat er in 2018 ook weer van dit soort avonden worden georganiseerd en dat ze mij daar ook graag weer bij willen hebben.

Ook zat ik 2017 weer een aantal keer bij Willem II in het stadion voor het stadiongeluid en tevens als stadion Dj. Tijdens het EK voor vrouwen zat ik óók 2 wedstrijden in het stadion en werkte direct onder de UEFA, echt heel gaaf om dat eens mee te maken.

Voor verschillende bedrijven heb ik in 2017 ook als freelancer gewerkt. Stage Rental Tilburg, HVR Showequipment, Mercury Audiovisueel en Klundert Audiovisueel belde me weer regelmatig. Ik heb ook 2 nieuwe opdrachtgevers kunnen toevoegen; Purple Group en Stagelight.

Geluidsklussen
In 2017 hebben we weer veel geluidsklussen gedaan. In het begin van het jaar waren we veel onder weg met "Pump up the Company" en rond de carnaval waren we druk met tonpraten in Riel. Ook hadden we met carnaval de eerste optredens met Peter Polonaise. Het hele jaar door deden we vaak het geluid voor acts van Foppers in Concert, maar ook voor de lookalike van Gerard Joling en de lookalike van Barry White. In november hadden we een hele toffe klus in Purmerend, met de lookalikes van Frans Bauer, Jan Smit en Marco Borsato. Voor mensen met een beperking was er een leuke middag georganiseerd en wij waren er bij voor het geluid.

Vooruitblik
2018 belooft ook weer een goed jaar te worden. De freelance-klussen lopen sowieso goed door en er staan al weer een aantal leuke geluidsklussen gepland. In 2018 willen wij ons vooral gaan richten op techniekverzorging voor presentaties, speeches, openingen en vergaderingen. Met onze nieuwe zendersystemen (Shure ULX-D), onze beeldschermen met statief, onze beamers en projectieschermen en onze grote variatie in geluidssystemen, zijn wij in staat om voor iedere bijeenkomst de juiste materialen in te zetten en een prima opdracht uit te voeren.

Wij zien 2018 met vertrouwen tegemoet!

Nieuws: Materialen te koop
Nieuws: Eerste installatie klus nogal 'APart'
Nieuws: Het weekend van Koniginnedag 2011
Nieuws: Clipopname en Sponsor GSBW Goirle
Nieuws: Jaaroverzicht 2010
Nieuws: Jaaroverzicht 2018