RMS-Tilburg

Een drukke maand voor de boeg

Foto bij Nieuwsbericht: Een drukke maand voor de boeg

Normaal maken wij na een drukke week of maand een nieuwsbericht op, om iedereen te laten weten wat we zo al gedaan hebben. De komende maand wordt echter zo druk, dat we er vooraf een nieuwsbericht aan wijden.

Voor het eerst in maanden is de agenda voor juni weer eens ouderwets gevuld. Zo gaan we voor een zestal verschillende acts het geluid verzorgen. We gaan oa. naar Venlo, Brummen en Koersel-Beringen(B). Bij een van deze optredens verzorgen wij, naast het geluid voor het optreden, ook een complete Drive-in Show. Deze optredens doen we allemaal in opdracht van Foppers in Concert. Daarnaast gaan wij voor een andere opdrachtgever, voor het 4e jaar op rij, als Dj op pad om een Drive-in Show te verzorgen voor een groep zieke kinderen.

Ook als Freelancer zijn we in juni veel onderweg. Voor een opdrachtgever gaan we een aantal nachten aan het werk op de Efteling. We gaan daar opbouwen voor een bedrijfsevenement, Midzomernacht en het Negen-pleinen-festijn, en ook rond de opening van Baron 1898 zullen wij op de Efteling aan het werk zijn. Ook voor andere opdrachtgevers zijn we onderweg in Juni, we gaan opdrachten verzorgen in Zutphen, Boxtel en Den Bosch.

Eind juni verzorgen wij weer het geluid tijdens Festival 3 West, in de de wijk De Reit in Tilburg.

Nu maar hopen dat de agenda zo vol blijft, wij hebben er in ieder geval veel zin in. Voor iedereen alvast een prima zomer toegewenst!

Nieuws: Jaaroverzicht 2012
Nieuws: Pinkpop en een Seniorencomplex (Juni 2007)
Nieuws: De Dynacord Xa2 set is weer thuis
Nieuws: Het weekend van Koniginnedag 2011
Nieuws: Villa Pardoes, Gerard Joling lookalike en Oktoberfest
Nieuws: Een fijn en muzikaal 2010!