RMS-Tilburg

Jaaroverzicht 2014

Foto bij Nieuwsbericht: Jaaroverzicht 2014

2014 was wederom een jaar met veel ups, maar helaas ook veel downs.

Sharon Doorson
In 2014 verzorgden wij in opdracht van HVR-Showequipment het geluid tijdens de optredens van Sharon Doorson. Echt bijzondere, toffe optredens waren tijdens Koningsdag in Alkmaar voor SlamFM en in Breda voor Radio538, maar ook het optreden op de Waalkade in Nijmegen tijdens de 4-daagse Feesten was supervet. Ik heb ook een aantal optredens met de band gedaan, de aftrap was in de ZiggoDome en dat was natuurlijk ook echt gaaf! Ik heb het afgelopen jaar dan ook met veel plezier het geluid verzorgd. Helaas is er een einde gekomen aan onze samenwerking, omdat er voor een ander boekingskantoor Ún geluidsbedrijf is gekozen en ik door deze keuze buitenspel werd gezet. Ik vindt het enorm jammer dat deze keuzes zo zijn gemaakt.

Efteling
Voor een andere opdrachtgever, Stage Rental Tilburg, heb ik het afgelopen jaar veel op de Efteling gewerkt. Met een fijne club mensen, in samenwerking met mensen van Flashlight en Generations, hebben we daar veel mooie en goede producties neergezet, zoals het Negen-pleinen-festijn, de Winter-Efteling en enkele tientallen bedrijfsevenementen. Ondanks de vele nachtelijke uren heb ik daar weer echt fijn gewerkt.

MH17 Herdenking
Wij waren ook betrokken bij de opbouw van het herdenkingspodium tijdens de nationale herdenking van de vliegramp met de MH17. Op maandag 10 november vond deze plaats in de RAI in Amsterdam. Het was een bijzonder evenement, we vonden het enorm fijn om hier een bijdrage aan te hebben kunnen leveren.

Overige producties en opdrachten
In 2014 verzorgden wij het geluid op diverse locaties en voor verschillende evenementen en bijeenkomsten. In het eerste kwartaal waren we weer erg druk in Geffen met het Roaplied en Recht vur zunne Roap en het Kaaiengat (Riel) voor RCS de Kaaien met geluidsverzorging rond de carnaval. We verzorgden geluid tijdens een politiek debat in Tilburg en tijdens een grote presentatie bij een bedrijf in Udenhout. Ook verzorgden we enkele tientallen keren het geluid voor verschillende acts van Foppers in Concert. We waren zelfs weer een aantal keer te vinden bij Villa Pardoes (Ons goede doel) om daar geluid te verzorgen.

Samenvattend
2014 was een kwakkel-jaar, met veel last-minute opdrachten, gelukkig hebben we het jaar op een goede manier vol kunnen maken en al onze klanten weer tevreden kunnen stellen. Met frisse moed beginnen we aan 2015. De "vaste" opdrachten staan alweer gepland en er zijn nog steeds goede contacten met onze klanten uit het heden Ún verleden waarmee we verwachtten ook in 2015 weer op een goede manier aan het werk te blijven.

Wij maken er met onze opdrachtgevers in ieder geval een topjaar van! Als kick-off beginnen we 2015 met een nieuwe, frisse website!

Een gelukkig, gezond en muzikaal 2015 !

Nieuws: Een Rally met BB'ers en BN'ers (Augustus 2007)
Nieuws: Een nieuwe act bij RMS-Tilburg
Nieuws: Tonproaten in Riel
Nieuws: Jaaroverzicht 2014
Nieuws: Een drukke maand voor de boeg
Nieuws: Villa Pardoes 12,5 jaar