RMS-Tilburg

2013 zit er op, 2014 komt er aan!

Foto bij Nieuwsbericht: 2013 zit er op, 2014 komt er aan!

2013 het jaar van het onverwachte

Als ik een woord moest noemen om 2013 samen te vatten, dan was het wel ┤onverwacht┤, klanten waar je best veel voor deed in het verleden, deden dit jaar veel minder als andere jaren, en nieuwe klanten, soms zelfs klanten uit het verleden, deden ineens veel meer.

Dit jaar hebben we voor het eerst het geluid verzorgd voor het ┤Roaplied┤ en ┤Recht vur zunne Roap┤ in Geffen. Na wat miscommunicatie in het begin waren het uiteindelijk zÚÚr geslaagde opdrachten.

Als ┤invaller┤ maakte ik rond Koninginnedag kennis met Sharon Doorson; Ik zou 4 optredens haar geluid verzorgen, via HVR Show Equipment, omdat het in deze periode nog al druk was. Nu 8 maanden later zijn het inmiddels zo┤n 50 optredens geworden. En 2014 is wat dat betreft veel belovend!

In 2013 werd er ook weer wat ge´nvesteerd, zo kwam er een Soundcraft Expression 1 mixer, diverse microfoons en nog wat klein materiaal. Ook kwam er een nieuwe bus, een Fiat Scudo, met vrijwel alle mogelijke opties, echt een auto die past in ons toekomstbeeld.

2013 was voor ons een goed jaar!

Wat brengt 2014?
De vooruitzichten voor 2014 zijn tamelijk goed. Het eerste kwartaal is al redelijk gevuld, nu komen de aanvragen voor het tweede en derde kwartaal al langzaam aan binnen.

We gaan vast het geluid verzorgen voor Sharon Doorson, nog steeds in opdracht van HVR Show Equipment, daarmee kunnen we zeker zijn van een behoorlijk aantal opdrachten. In 2014 gaan we ook weer het geluid verzorgen voor het ┤Roaplied┤ en ┤Recht vur zunne Roap┤, en zijn we rond de carnaval weer veel in het Kaaiengat te vinden, voor de diverse carnavals-evenementen van RCS de Kaaien.

Er staan behoorlijk wat opties en aanvragen open voor verschillende (koren)festivals. Er staan verschillende afspraken gepland om nieuwe opdrachten door te spreken.

Ook de freelance-werkzaamheden en de verhuur van materialen lopen lekker door.

Eigenlijk zie ik, voor het eerst in jaren, het komend jaar vol goede moed tegemoet en verwacht ik dat ˇˇk 2014 weer een mooi jaar gaat worden met leuke opdrachten voor fijne klanten.

Ik wens iedereen dan ook een mooi, gezond en leuk 2014!

Arjan Remie - RMS-Tilburg

Nieuws: Carnaval 2010 zit er weer op
Nieuws: 2013 zit er op, 2014 komt er aan!
Nieuws: Jean Sibelius en de Smart (Juli 2007)
Nieuws: Een drukke maand voor de boeg
Nieuws: Carnavalsoptocht 2008, Tilburg (Februari 2008)
Nieuws: Eerste installatie klus nogal 'APart'