RMS-Tilburg

125-jarig jubileum Boomkwekerij Udenhout

Foto bij Nieuwsbericht: 125-jarig jubileum Boomkwekerij Udenhout

Op donderdag 19 en vrijdag 20 september verzorgde RMS-Tilburg het geluid tijdens, respectievelijk, de klanten- en relatiedag en het personeelsfeest vanwege het 125-jarig jubileum van Boomkwekerij Udenhout.

De "Heesterloods" was voor deze gelegenheid omgetoverd tot een plein zoals men die wel kent van Center Parcs; hoge bomen met kluit, struiken in pot, bomen in pot en alles afgewerkt met materialen van het bedrijf. Het podium was een grote aanhanger met een trekkertje ervoor, het buffet was een platte wagen, afscheidingen waren gemaakt van grote houten kratten, afgedekt met jute lappen. Verschillende leveranciers toonde hun producten en machines, verder was er ruimte voor "groen ondernemen", zo stond er een imker, een leverancier van groene dakbedekking en één met groene meubelen.

RMS-Tilburg leverde twee Dynacord geluidssets in een 4-puntsopstelling, met een regierackje en tijdens de feestavond hadden we een Dj-meubel geplaatst met een standaard dj-setje, daarnaast rolde we in de taak van technische ondersteuning en hebben we een en ander veiliger en beter gemaakt wat stroomverdeling betreft.

De opdrachtgever én de organistaie, waren beide uiterst tevreden en hebben aangegeven, in de toekomst vaker gebruikt te maken van de diensten van RMS-Tilburg.

Wij vonden het ook een leuke en uitdagende opdracht en wensen Boomkwekerij Udenhout veel goede zaken en komen er graag weer eens terug voor een feestje!

Nieuws: Verloren, Vergeten, Gevonden, Gestolen
Nieuws: Villa Pardoes, Gerard Joling lookalike en Oktoberfest
Nieuws: RMS-Tilburg saves the day
Nieuws: Jaaroverzicht 2017
Nieuws: Jaaroverzicht 2014
Nieuws: 125-jarig jubileum Boomkwekerij Udenhout