RMS-Tilburg

Villa Pardoes 12,5 jaar

Foto bij Nieuwsbericht: Villa Pardoes 12,5 jaar

Op 25 april 2013 vierde Villa Pardoes haar 12,5 jarig bestaan. Tevens werd het Theater / de multifunctionele ruimte "De Poef" geopend. RMS-Tilburg mocht tijdens deze festiviteiten op 3 locaties rond de Villa het geluid verzorgen.

De officiŽle opening begon met een onverwacht bezoek van een tiental Efteling-figuren en leden van de raad van bestuur van de Efteling. Peter Persoon, directeur van Villa Pardoes, sprak daarna en kondigde het openingslied aan, gezongen door Mariska van Kolck. Na een kort woordje van Jan Melis, werden er een handafdrukken in beton gemaakt, deze handafdrukken worden in "De Poef" ingemetseld als een soort van Wall of Fame. Peter Rijken, van de raad van toezicht, sprak nog even en introduceerde het V-teken als Villa Pardoes-teken (Twee vingers in de lucht). Alexandra Alphenaar, die de opening leidde, telde daarna af. Alle aanwezige kinderen lieten ballonnen de lucht in en er werden 2 kanonnen met confetti afgevuurd, tot slot zong Alexandra Alphenaar een afsluitend nummer. Hierna was het de genodigden vrij om "De Poef", de Villa en de tuin eens te bekijken en hapje en een drankje te nuttigen.

Naast de opening verzorgde RMS-Tilburg het geluid in "De Poef", waar het laatste uur nog behoorlijk gedanst werd tijdens de Disco. Ook hadden wij een geluidsset in de tuin, bij de kiosk geplaatst, en hier werd de opening op gedraaid en daarna speelde we hier rustige achtergrond muziek.

Voor iedereen was het weer een geslaagde dag.

Nieuws: Magic Evening bij De Kluppels in Mierlo-Hout
Nieuws: Ons nieuwste tape-rackje (Januari 2007)
Nieuws: Een drukke maand voor de boeg
Nieuws: Villa Pardoes, Gerard Joling lookalike en Oktoberfest
Nieuws: De Dynacord Xa2 set is weer thuis
Nieuws: Nieuwe aanschaf bedrijfsauto