RMS-Tilburg

Jaaroverzicht 2012

Foto bij Nieuwsbericht: Jaaroverzicht 2012

Het was weer een bijzonder jaar.

Algemeen

Het eerste kwartaal van 2012 was tamelijk rustig, rond carnaval waren er wel wat klussen, maar het hield niet over. We hebben in deze periode alles afgewerkt in ons nieuwe pand. In het tweede kwartaal trok het werk goed aan en bleef aanhouden tot het einde van het jaar.
We hebben in 2012 weer minder tape-acts versterkt als in 2011 en meer gefreelanced voor een aantal vaste afnemers.

Hoogtepunten

Hoogtepunten in 2012 waren voor ons toch wel, dat we voor het eerst in Engeland waren, met de vrachtwagen nog wel. Met Marco Borsato een aantal optredens meegemaakt, waaronder de opening van de ZiggoDome. Een rockband op een bruiloft versterkt en geluid verzorgd bij de opnames voor de lookalike-contest van de Top 2000.

Dieptepunten

Een van de dieptepunten van 2012 was toch wel dat we afscheid hebben genomen van, voorheen, onze grootste klant. We zijn niet meer zijn hoofdleverancier, maar ondersteunen hem nog steeds bij bepaalde projecten. Een ander dieptepunt in 2012 was het moment dat we een incasso bij een van onze klanten moesten uitvoeren, het kwam zelfs tot een rechtzaak, die we welliswaar wonnen, maar het geeft toch een vervelend gevoel als je een klant op zo'n manier moet aansporen om zijn facturen te betalen.

Zicht op 2013

2013 belooft een interresant jaar te worden. Zo is het eesrte kwartaal al redelijk vol en lopen er nog behoorlijk wat opties, ook staan er de rest van het jaar al wat klussen gepland en geboekt. Wij hebben er goede hoop op dat we een beter jaar zullen krijgen als dat 2012 was, maar dat hangt natuurlijk ook van onze klanten af!

Wij wensen onze klanten en leveranciers een gezond en gelukkig 2013 en vertrouwen op een succesvolle voortzetting van onze samenwerking.

Het team van RMS-Tilburg

Nieuws: Nieuwe aanschaf bedrijfsauto
Nieuws: De vermomming bij de Tros
Nieuws: Tonproaten in Riel
Nieuws: Sponsoring: 538 voor Warchild, de Rooi Pannen
Nieuws: Een roze gekleurd weekend
Nieuws: Grootse opruiming bij RMS-Tilburg