RMS-Tilburg

Villa Pardoes, Gerard Joling lookalike en Oktoberfest

Foto bij Nieuwsbericht: Villa Pardoes, Gerard Joling lookalike en Oktoberfest

Afgelopen weekend was weer eens een ouderwets druk weekend.

Op vrijdagochtend stonden we met kinderact "Zon en Maan" in het paviljoen van de golfbaan in Best, om voor Villa Pardoes geld in te zamelen, en dat was gelukt hoor, de hele dag leverde zon 60.000,- op. Er kunnen dus weer een heleboel gezinnen verblijven in de Villa in Kaatsheuvel.

Op vrijdagavond moesten we met de lookalike en imitator van Gerard Joling naar Eemnes, om een optreden te verzorgen op de bruiloft van Martijn en Kimberly. Zij waren de winnaars van de droombruiloft via Gratistrouwen.nl. Ze hadden bij Foppers in Concert gekozen voor een optreden van de lookalike en imitator van Gerard Joling. Ook dit was een TOP optreden, iedereen ging volledig uit zijn dak.

Op zaterdag toogden wij met goede moed naar Donderen, op de grens van Drenthe en Groningen, om daar een drive-in show op te bouwen voor het Oktoberfest dat was georganiseerd door de "Vereniging voor Volksvermaken", een van onze Djs draaide die avond in een Duitse-Apres-Ski stijl en dat werd afgewisseld door optredens van Bart van Loon en Rudi Rozenberg. Ondanks de lage opkomst, er waren zon 80 mensen op de avond, was het het een uiterst geslaagde avond en ook het bier lieten we ons, na afloop, goed smaken.

Al met al was het dus weer een super weekend!

Nieuws: Jaaroverzicht 2018
Nieuws: De vermomming bij de Tros
Nieuws: Stem op uw favoriete Look a Like van het jaar 2008
Nieuws: Een nieuw jaar, nieuwe doelstellingen
Nieuws: Aanschaf Dynacord XA2-2 set
Nieuws: Sponsoring: 538 voor Warchild, de Rooi Pannen