RMS-Tilburg

Drukste weekend allertijden

Foto bij Nieuwsbericht: Drukste weekend allertijden

Het weekend van 23, 24 en 25 september 2011 was voor ons het drukste weekend ooit.

Op vrijdag 23 september stonden wij overdag met de lookalike/imitator van Mega Mindy in Heerhugowaard bij de opening van winkelcentrum Middenwaard. Die avond hadden wij in Amsterdam een optreden met dé Madonna-lookalike op een privéfeest en om middernacht hadden we een optreden met de Guus Meeuwis-lookalike in Drunen op een bedrijfsfeest.

Zaterdag 24 september hebben we in de ochtend de Xa2 set geplaatst op het BeatrixCollege in Tilburg voor een optreden van Jurgen Jonkers, daarna naar Gilze voor de opbouw van een behoorlijk grote drive-in show. Rond 14.00u moesten we een geluidssetje plaatsen bij Amarant in Tilburg voor een Zumba-workshop voor de Reuma Patienten Vereniging, daarna nog wat losse verhuur weg gebracht en de laatste hand gelegd aan de drive-in show in Gilze, standen programeren en kabels tapen. Om 18.15u startte het optreden van Jurgen Jonkers op het BeatrixCollege om 19.00u was het optreden afgelopen en hebben we als een speer afgebouwd en zijn we naar Gilze gegaan en hebben daar tot 03.00u gedraaid, het was er één groot feest.

Op zondag was de druk er wel af, we hadden in de middag een Seniorenfestival waar we enkele koren (De Kruikenzangers en Meepesant) en Bart van Loon hebben uitversterkt.

Het was een erg druk weekend, maar alles was goed gepland en dan ook goed verlopen. Heerlijk!!!

En die foto bij dit bericht; Omdat we vooral op zaterdag geen tijd hadden om tussendoor te laden en te lossen moesten we alles in 1 keer mee kunnen nemen, we hebben daarom weer eens in transport geïnvesteerd en een nieuwe Hapert K2000 gesloten aanhangwagen gekocht.

Nieuws: Aanschaf Dynacord XA2-2 set
Nieuws: Sponsoring: 538 voor Warchild, de Rooi Pannen
Nieuws: Carnaval 2010 zit er weer op
Nieuws: Jean Sibelius en de Smart (Juli 2007)
Nieuws: Foppers in Concert (Juni 2008)
Nieuws: Een nieuwe act bij RMS-Tilburg