RMS-Tilburg

Het weekend van Koniginnedag 2011

Foto bij Nieuwsbericht: Het weekend van Koniginnedag 2011

Het weekend waar Koninginnedag 2011 in plaats vond was voor RMS-Tilburg een goed weekend.

Op vrijdag 29 april waren we met de lookalike van Frans Bauer bij ZEP Middelburg, daar was de Formido zomertour van 100% NL neergestreken, na Dries Roelvink en zangeres Judith, was de Frans Bauer lookalike aan de beurt, het was een erg leuk optreden, dat deels zelfs in de regen plaats vond, maar dat hield het publiek niet tegen om eens lekker in de polonaise te gaan.

Op zaterdag 30 april, Koninginnedag, mochten we met de lookalike van Frans Bauer naar Weert, jawel het stadje waar de Koningin die dag ook was. Het optreden vond plaats op een groot podium met een gigantisch LED-scherm. Na de band Cover XL, startte de lookalike van Frans met zijn optreden. Het was er niet heel druk, maar wel super gezellig. Naast de lookalike van Frans Bauer, traden ook de lookalikes van Tina Turner en Robbie Williams op, het was echt wel een TOP middag. s avonds trad de lookalike van Frans Bauer nog op in het Dorpshuis van Benschop, waar ook het dak er af ging.

In de nacht van zaterdag op zondag nog een freelanceklus gedaan voor HVR-Showequipment, een podium afgebouwd in Nijmegen.

Links bij dit bericht:
D lookalike van Frans Bauer
D lookalike van Tina Turner
D lookalike van Robbie Williams

Nieuws: Popkoor Zo en het Indian Summer Festival
Nieuws: RMS-Tilburg steeds bekender
Nieuws: Ons 5-jarig jubileumfeest (December 2007)
Nieuws: Tonproaten in Riel
Nieuws: Clipopname en Sponsor GSBW Goirle
Nieuws: Financhillen door Jurgen Jonkers & Edwin de Laat