RMS-Tilburg

De Dynacord Xa2 set is weer thuis

Foto bij Nieuwsbericht: De Dynacord Xa2 set is weer thuis

Na ruim 4 maanden in onzekerheid te hebben geleefd, hebben wij gisteren eindelijk onze Dynacord Xa2 set opgehaald, deze was op 19 september bij ons gehuurd en, na later bleek, direct aan iemand doorverkocht. Begin oktober kwamen wij in contact met de koper en hebben steeds gehoopt dat de dader snel gepakt zou worden. Na de kerstdagen en oud en nieuw werd ons door de recherche gezegd dat er bij hen de druk af was, en dat er niet meer aktief aan onze zaak werd gewerkt, omdat de dader in het buitenland verbleef.

We hebben met de koper, die eigenlijk ook min of meer opgelicht is door onze huurder, een schikking getroffen en gisteren bij hem de set opgehaald.

Er zijn ook 2 nieuwe in-ear sytemen besteld, die komen van de week binnen. De flightcase hiervoor staat al helemaal klaar.

Nu zijn alle verduisterde materialen weer vervangen en kunnen we ons weer volledig op het werk richten. We zijn ook een hele ervaring rijker, dankzij ons doorzettingsvermogen en het gegeven dat we steeds met de hele zaak bezig waren heeft tot dit resultaat geleid, als we op de politie hadden moeten wachten hadden we waarschijnlijk nog jaren op onze spullen kunnen wachten, als we ze al terug zouden krijgen.

He lekker positief nieuws...

De groeten uit Riel!

Nieuws: Een drukke maand voor de boeg
Nieuws: Stem op uw favoriete Look a Like van het jaar 2008
Nieuws: Het weekend van Koniginnedag 2011
Nieuws: Popkoor Zo en het Indian Summer Festival
Nieuws: Klussen in april 2007 (April 2007)
Nieuws: Financhillen door Jurgen Jonkers & Edwin de Laat