RMS-Tilburg

Jean Sibelius en de Smart (Juli 2007)

Foto bij Nieuwsbericht: Jean Sibelius en de Smart (Juli 2007)

Jaja, er is weer wat nieuws te melden. Zo hebben we voor de derde keer geluid en licht verzorgd bij de opening van een wooncomplex van Wooninc.



Ditmaal was het de beurt aan het complex Jean Sibelius. Wederom een prachtig gebouw en ondanks de voorspellingen hebben we het wel droog gehouden en de bewoners weer een mooie show gegeven; met optredens van: Herman en Toos, de Hollandse Tijden Meiden, Jos Cové, Richard Hekkert en Jurgen Jonkers.



Óók hebben we weer 2 dagen op hét Grastennis Toernooi van Nederland gewerkt; de Ordina Open. Als standby-technicus in een presentatie/workshop ruimte en in de tent van Ordina. Tussen de bedrijven door heb ik nog tijd gehad om een en ander te bekijken, zo ben ik zelfs even op het centre-court gaan kijken en ook heb ik even bij de training van Michaela Kraijcek gezeten.


We gaan steeds internationaler, op woensdag 27 juni was ik in het Westerpark te Amsterdam, daar was een concert van James Morrison, Krezip stond in het voorprogramma en de backline heb ik daar naar toe gebracht. Oja, we hebben een Smart for Two gekocht, als reclame object, maar ook als kostenbesparend vervoermiddel!



Tot de volgende maar weer!!!  

Nieuws: 2013 zit er op, 2014 komt er aan!
Nieuws: De vermomming bij de Tros
Nieuws: Kennedymars Brandevoort Helmond
Nieuws: Opnamens TROS in Villa Pardoes
Nieuws: Jaaroverzicht 2016
Nieuws: Aanschaf Dynacord XA2-2 set